Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
3.990 Ft
Menny.:db

Samsung S21 Plus Mezzo Fa mintás oldalra nyíló tok (rosegold)

Ár:
3.990 Ft
Menny.:db

Mágnes csatos oldalra nyíló mintás tok bankkártyatartóval.

A képek illusztrációk, a kamerák, csatlakozók, gombok helyének kialakítása az adott telefon típushoz tökéletesen illeszkedik!

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 490 Ft
Gyártó: mobilePlaza

AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁS FOXPOSTON!

Leírás

MEZZO tok nyomott mintával. Kártyákat és bankjegyeket tarthat benne, speciális zsebekkel rendelkezik az iratok számára. Mágnessel rögzítve.

A MEZZO tok mintája az ilyen típusú esetek többségétől eltérően nem festett, hanem présgéppel van rányomva az anyagra, aminek köszönhetően tartós, nem dörzsölődik le és a tok felületét jellemzi puha, egyenetlen felület, amely az ujjak alatt érezhető.

A tok két zsebbel rendelkezik az iratok számára, amelyekben kártyákat és bankjegyeket egyaránt tárolhat. A tokhoz csatolt zsinór garantálja a tok biztonságos fogását, és lehetővé teszi, hogy mindig a közelben tartsa.

Az ökobőr bevonat elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak, a rugalmas TPU betét pedig megkönnyíti a készülék tokba való beszerelését. A mágneses zár szilárd fogást biztosít, és megakadályozza, hogy a pénztárca véletlenül kinyíljon.

Mindemellett a tok pillanatok alatt átalakulhat egy kényelmes álvánnyá, mely funkciója használható kedvenc videói nézéséhez, vagy akár szörfözés közben is. Dizájn, funkcionalitás és minőségi kivitelezés kombinálva. Teljes felületű védelem. A belső gumis keretbe könnyen beilleszthető, valamint kivehető a készülék. Fényképezés és töltés esetén sem szükséges a készüléket kivenni a tokból.

A képek illusztrációk, a kamerák, csatlakozók, gombok helyének kialakítása az adott telefon típushoz tökéletesen illeszkedik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!